Ana içeriğe atla

Güzel Olmak Sadece 10.000 TL

Evet güzel mi olmak istiyorsun. Git estetisyene aşağıdaki adımları yaptır, güzellik garanti:

1. Burun estetiği Allah'ın emri, olmayanlar bizden değil, ben yaklaşık 6 yıl önce olmuştum, bir revizyon yaptırsam iyi olacak ama bıçak altını gözüm yemiyor şimdilik böyle idare ediyorum. Burnunuz hafif kemerli güzel falan değil, kandırmayalım kendimizi.

2. Kaş ve kirpik en kolay olanı. Allah'tan bende ikisi de bol. Kirpik için sakın ipek yaptırmayın, ben çok kötü duydum herkesten, takma kirpik lens gibi taktıkça alışıyorsun. Devam. Kaş da artık herkes kalıcı dövme yapıyor. 600 TLye çözüm kolay.

3. Alın bölgesi. Botoks çok meşhur. Bağdat Caddesinde 750 TL yapıyorlar. Ben henüz yaptırmadım. Biraz daha bekliyorum ama birkaç seneye tanışacağım kesin.

4. Yanak. Bu aralar taktığım konu. Tombul yanak ol olma herkes yaptırıyor. Yanakların çökük olanı makbul. Bu sayede elmacık kemiklerin belli oluyor. Bişektomi ameliyatı olabilirsin ya da bu bölgeye botoks yaptırıp güzel bir görüntü alabilirsin. Yaklaşık maliyeti 1.500 TL. Kilo sonrası düşüneceğim kesin.

3. Dudak. Adriana'nın gibi dudaklar kim istemez. Ben çok istiyorum ama hem arkadaşlarım hem kocam engel. Dudaklarım ince değilmiş. Ben size ince diyorum sanki. O da 1.500 TL.


4. Çene. Uzunsa törpü benimki gibi minnaksa dolgu şart. Ben burun ameliyatımla beraber dolgu da yaptırmıştım ama gitti tabi ki. Fiyatları 1.500 TL-2.000 TL civarı. Bunu çok istiyorum hatta ilk yaptıracağım operasyon.


Fiyatlar Amerikan Hastanesi ve Maya Bağdat Caddesi'nin ortalaması.

Tüm bu araştırmaları Meghan Markle'ın öncesi sonrası fotoğraflarından sonra yaptım. Bacaklarını da liposuction ile inceltmiş ama ben o kadarına şimdilik girmiyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Girişimde Kadın Gücü'yüm!

Girişimde Kadın Gücü Projesini en başarılı olarak tamamlayan iki kadından biri olarak tecrübelerimi sizlerle paylaşmayı görev bilirim. Türkonfed'in yürüttüğü İş Bankası'nın desteklediği Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi(UN Women) tarafından organize edilen girişimci kadınların değişen ve dijitalleşen dünyada iş geliştirme süreçlerine daha hızlı ayak uydurmalarına destek olma amacıyla ilk fazı tamamlanan bu projenin bir parçası olmak benim için onur vericiydi. Projenin ikinci fazı 2024-2026 ise henüz başladı.  Yukarıda bahsettiği gibi projenin ilk fazı 2022-2024 bitti. Benim gibi programa katılan birbirinden harika 5043 kadınla 2 yıllık süreçte bazen omuz omuza bazen de gece bilgisayar başında tamamladık. Şimdi ikinci fazı başlayacak olan bu projeye katılmak isteyecek kişiler için kendi deneyimlerimi yazmak istiyorum. Proje ile benim tanışman 2022 yılında işimi kurup İş Bankası'nda bir ticari hesap açınca başladı. Aslında bir çok ba

Senin Favori Robot Markan Ne?

Geçmiş yazılarımda kötü olduğum bir şey yok demiştim. Birini atlamışım: Political agility konusunda kötüyüm. Yazıya böyle başlıyorum çünkü favori robot markamı birazdan açığa vuracağım. Genel olarak böyle bir soruya verilmesi gereken cevap hangi robot tipi ya da hangi proses olabilir?  İlave olarak siz de hangi ülke de diyebilirsiniz? Evet ülkelerin bile tercih ettiği robot tipleri değişiyor. Amerikalılar Japon markası Fanuc'a bayılıyor. Almanya biraz milliyetçi tavırda olabiliyor. Konu benim tercihime gelirse; ilk spoiler'ı veriyorum. Bu robot benim gibi sarı. Sektördekiler anladı. Sektörde olmayanlarla ise genel konuşmalar şöyle geçiyor: Gigafactory'e gittim, onlarca yüzlerce robot var desin. Markasını söyleyemiyorsa ne renk deriz? Sarı Fanuc, Turuncu Kuka, Mavi Yaskawa ve Beyaz ABB'dir. Çoğunlukla. Ben Fanucla fotoğrafımı koyacaktım ama en son yeşil robotuyla çekilmişim :) Değişik yeşiller ve kırmızı olan robotlar da boy boy, erişim mesafesine göre var. Uzun uzun rob

Güneş Enerjisi

O zaman en popüler yenilenebilir enerji türünden solar enerji yani güneş enerjisinden bahsediyorum. Benim güneş enerjisiyle tanışmam üniversite yıllarıma rastlar. Her taşın altından çıkan ben o zamanlar da güneş arabası yarışlarına takmıştım. Olacak iş değil, sebeplerini açıklıyorum. Öncelikle güneş enerjisinden iki türlü faydalanabiliyorsunuz. Elektrik elde edebilirsiniz ya da sıcak su elde edebilirsiniz. Yazın balkona da sıcak su koysanız hele bunu Antalya'da yapsınız evet neredeyse aynı şey. Ama Almanya gibi güneşin çok da olmadığı yerde bakıyorsunuz güneş tarlaları mevcut. Öncelikle bir güneş panelinin verimliliği 25% civarında. Üzerine toz geldi, yaprak düştü, açı değişti aman Allahım hemen etkileniyor. 30% civarında verimliliği uzaya giden araçlarda görüyoruz. Onlar da kozmik ışın, radyasyon gibi ışınımları da kullanıp özel panellerle gerçekleşiyor. Güneş enerjisini yakaladınız bu enerjileri tabi bizim fotovoltaik ya da güneş pili diyeceğimiz sistemlere iletmeniz gerekiyor ki